MOBILIER
/LA
COMANDĂ
Realizăm orice tip de mobilă la comandă cu livrare gratuite
Începe cu o consultație
Ne apropiem când vă este comod, luăm mărimele, facem un proiect personalizat în 2D și 3D, iar la final primești 3 oferte de preț!

Începe cu o consultație

Ne apropiem când vă este comod, luăm mărimele, facem un proiect personalizat în 2D și 3D, iar la final primești 3 oferte de preț!

/DESPRE
UNIMOB
Istoria noastră
COMPANY
Conturăm împreună ceea ce ți se potrivește, alegem materialele și transformăm totul în realitate!
Fie că este vorba despre o bucătărie, un birou, un dulap, un antreu sau o întreagă locuință, luăm totul ca pe o provocare, aceea de a transforma un gând în ceva palpabil. Ne apropiem când vă este comod, luăm mărimele, facem un proiect personalizat în 2D și 3D, iar la final primești 3 oferte de preț!
PRODUSELE
/NOASTRE
BUCĂTĂRII
01
25 - 45 zile
Efectuăm la comandă bucătării drepte, în L, moderne, tradiționale, mari, medii și mici, într-o paletă largă de culori și finisaje. Bucătăriile sunt realizate integral de către noi, de la modelarea 3D a dorințelor Dvs., alegerea materialelor, finisajelor și accesoriilor și până la montajul la domiciliu.
LIVING
02
14 - 21 zile
Un mobilier simplu și elegant pentru livingul tău poate decora în același timp toată casa. Acestea se pot realiza la comandă în funcție de dimensiunile și spațiul destinat zonei de living pe care o aveți, de asemea beneficiați de o gamă largă de culori și texturi din care vă puteti alege după bunul plac.
în termen de
în termen de
ANTREU
01
21 - 45 zile
Deși holul este o zonă de tranzit, avem nevoie de mobila hol pentru functionalitatea ei. În funcție de gustul fiecărei persoane, mobila hol poate fi amenajată în diferite stiluri. Poate fi mobilată foarte simplu și practic, dar în același timp să fie și modern. De aceea este indicat ca în amenajarea unui hol să țineți cont de partea utilă. Îndrăznește să alegi ce-ți place!
DULAP
02
14 - 21 zile
Asigurați-vă că dulapul pentru haine deține rafturi suficiente pentru hainele ce pot fi impăturate, iar haine precum sacourile, paltoanele, costumele putând fi agățate cu ușurință pe umerașe în partea superioara a dulapului, acest lucru pastrând o oarecare organizare pentru toate sortimentele de haine.
în termen de
în termen de
Începe cu o consultație
Primești un proiect personalizat 3D, plus 3 oferte de preț!
MOBILIER
pentu BAIE
01
21 - 45 zile
Fiecare mobilier este unic și adaptat conform dorințele clientului. Vă alegeți rafturile, dulapurile, etajerele, sertarele, oglinzile, suporturi pentru prosoape. Acestea pot fi folosite pentru a stoca produse cosmetice, accesorii, lenjerie și alte articole mai mici.
MOBILIER de BIROU
02
14 - 21 zile
În viața modernă totul se mișcă foarte rapid. Este greu să ne imaginăm munca la calculator fără un birou modern. Atunci când achiziționați mobilier de birou, în funcție de spațiu unde va fi amplasat, trebuie gândit cât mai practic și egonomic, pentru a vă ușura munca.
în termen de
în termen de
TUMBE TV
& COMODE
01
21 - 45 zile
Comodele TV cu sertare își găsesc utilitatea în orice loc din casă. Ai nevoie de o comodă pentru sufragerie sau pentru dormitor? Îți dorești ca aceasta să fie albă, colorată, modernă sau clasică? Indiferent de stil și locul ales, o comodă cu sertare reprezintă soluția ideală pentru depozitarea în mod ordonat.
în termen de
/COMANDĂ UN
APEL
DE CE/NOI
Asistență la
fiecare proces
Măsurăm, proiectăm, producem și livrăm soluția perfectă pentru tine și casa ta.
01
Orientați spre
client
Credem în filosofia lucrului bine făcut şi oferim clienţilor noştri garanţia că proiectul lor este pe mâinile unor profesionişti.
02
Băgăm mâna
în foc
Sunt puţine lucruri pentru care putem băga mâna-n foc, dar dacă ar fi să alegem unul singur atunci acesta este CALITATEA mobilei.
03
Galerie
HAI
/SĂ MERGEM MAI
DEPARTE ÎMPREUNĂ!
Fie că ai deja un proiect pe care dorești să-l realizăm pentru tine sau ai nevoie de sfaturile și îndrumarea noastră, te incurajăm să ne contactezi.
Contactele noastre
+37368089066
Graficul de lucru:
Luni - Vineri: 08h30 - 17h30
Sâmbătă: 09h00 - 13h00
Duminică: zi liberă
Made on
Tilda